Cityiklan - Forum Iklan Percuma,Iklan Online,Iklan Malaysia,Promosi Percuma Forum Index Cityiklan - Forum Iklan Percuma,Iklan Online,Iklan Malaysia,Promosi Percuma
Cityiklan - Forum Iklan Percuma,Iklan Online,Iklan Malaysia,Promosi Percuma
 
 Iklan Percuma,Iklan Online,Iklan Malaysia,Promosi Percuma 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

VGRiP Serum – Cara Mudah dan Cepat Ketatkan Faraj (Vagina Ti

 
Post new topic   Reply to topic    Cityiklan - Forum Iklan Percuma,Iklan Online,Iklan Malaysia,Promosi Percuma Forum Index -> Others
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ubatkuat



Joined: 09 Nov 2013
Posts: 1013
Location: Bahamas

PostPosted: Tue Feb 16, 2016 10:36 am    Post subject: VGRiP Serum – Cara Mudah dan Cepat Ketatkan Faraj (Vagina Ti Reply with quote

[HOT!!!] VGRiP - Serum Pengetat Vagina. *Harga Promosi









Hi dear,

Adakah anda menghadapi masalah berikut?



Faraj longgar dan tidak grip macam masa kahwin dulu.

Kurang teransang dan susah naik nafus.

Sukar nak klimaks dan puas di ranjang.



Adakah anda menghadapi masalah di atas? Jika ya, anda wajib guna VGRiP - Serum Pengetat Vagina ini!



VGRiP adalah satu-satunya produk di Malaysia yang mampu menyelesaikan masalah anda dalam hanya masa 5 minit.



Ya, tiada produk lain macam ni, boleh google kalau tak percaya. Produk macam ni belum pernah ada di pasaran lagi. ANDA memang kena cuba produk ni. Sebab apa ye kena cuba produk ni?



Sebelum Selepas





Anda kena cuba produk ini kerana:



Berkesan dalam masa 5 minit.

Ada KKM dan Halal.

100% selamat dan sangat berkesan!

Suami anda pasti akan puji melambung lepas bersama.

Sesuai untuk semua orang yang dah berkahwin.

Ada jaminan pulangan wang jika ianya tak berkesan.



Kenapa Serum VGRiP?



Ketat dalam 5 minit - Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan.

Menambah rasa sensitif - Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.

Seperti malam pertama – Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.

Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita

Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.

Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik

Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan

Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia





So apa tunggu lagi? Nak order dan cuba tak produk VGRiP - Serum Pengetat Vagina ni pada harga pre-launch?





Oh ya, dear mesti nk tengok testimoni-testimoni dulu ye kan? Ok, baiklah, dibawah ini adalah real testimoni daripada pengguna-pengguna VGRiP. Rata-rata sangat berpuas hati dan diaorang kata,





Puan Nadiyah Asyikin:

Dulu tak macam ni, lepas cuba pakai je, rasa best pulak, si dia pun cakap best sebab cengkaman tu makin kuat.



Puan Hamidah:

saya dah pakai V-GRiP ni 4 hari, bila bersama suami, suami saya nak cuba 2 kali. Dia kata sedap macam baru kahwin.



Leen:

Mmg best la VGRiP ni..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lepas try test yg Leen beli aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli banyak untuk spare..



Cara Penggunaan:



Picit VGRiP – Lumur Hujung Jari – Sapu di Bibir Faraj

= Hanya 5 Minit Untuk Kepuasan 5 Kali Ganda

100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). Disahkan oleh KKM.



FAQ:



Penghantaran adalah percuma seluruh Malaysia, termasuk sabah sarawak.

Barang akan dipos menggunakan POSLAJU. Ambil masa 1-2 hari sahaja.

Kami akan jaga privacy produk anda dengan menulis as "Supplement".

Cara guna akan diberikan bersama dalam bentuk pamplet.

Tahan 2 bulan untuk 1 unit VGRiP.





Harga hanya Rm 150

Harga Promosi Rm 130





Jaminan Pulangan Wang!

Jika produk ini tidak berkesan langsung terhadap anda, jangan risau, kami akan pulangkan wang anda 100%! Jadi, tak perlu takut untuk cuba. Anda takkan rugi apa-apa. =)





RM130





CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL







Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:





MAYBANK



5122 6806 0093



CIMB



7042765243



PUBLIC BANK



4702 6594 35



BSN



0114 1290 0008 5491



BANK ISLAM



12092 02281 0552



RHB BANK



16202700084814



BANK RAKYAT



220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen



* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang





http://www.kedaipower.com/vgripserum.htm





http://www.kedaipower.com/vgripserum.htm





http://www.kedaipower.com/vgripserum.htm



Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cityiklan - Forum Iklan Percuma,Iklan Online,Iklan Malaysia,Promosi Percuma Forum Index -> Others All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity